Tandeftersyn

Fra vores tandklinik i Nørresundby tilbyder vi alle behandlinger inden for almindelig tandpleje. Regelmæssigt tandeftersyn sikrer, at huller i tænderne eller tandskader opdages i tide, så de kan tages i opløbet med en forebyggende tandbehandling. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis man ikke får et tandeftersyn regelmæssigt.

Almindeligt tandeftersyn

Sammen med et almindeligt tandeftersyn tilbyder vi en tandrensning, hvor tandsten fjernes og tænderne renses for belægninger. Vi laver ligeledes almindelige fyldninger ved huller i tænderne.

Paradentose

Paradentose opstår som følge af længerevarende og ubehandlet tandkødsbetændelse. Det kan sprede sig til dybereliggende væv og medføre varigt tab af tandens rodhinde.

Vi kan behandle paradentose med en tandrodsrensning og instruerer dig grundigt i, hvordan tænderne efterfølgende holdes rene for at undgå yderligere forværring af problemet.

Udtræk og småoperationer

Tandlægerne Pein-Lorenzen foretager de mest almindelige udtræk og småoperationer, eksempelvis i forbindelse med visdomstænder eller en cyste i kæben eller slimhinden.

Røntgen

Røntgenbilleder viser tændernes og knoglens tilstand og laves primært for at kortlægge sygdomme eller problemer med tænderne eller knoglen, som ikke kan opdages ved et almindeligt tandeftersyn.

Har du tvivlspørgsmål vedr. tandeftersyn så kontakt os på tlf. 98 17 11 66
– eller brug vores kontaktformular.